Düsseldorf'tan Münih'e toplu taşımayla nasıl gidebilirim

Tülay

Yurt Dışı Meraklısı
Selamlar. Almanya içinde seyahat etmeyi planlıyorum ama biraz kafam karıştı. Düsseldorf'tan Münih'e gitmek istiyorum. bunu toplu taşıma ile yapmayı düşünüyorum.

Toplu taşımayla nasıl gidebilirim? Hangi toplu taşımayı tercih etmeliyim. yol gösterici olursanız sevinmirim

En uygun olarak tren yolculuğunu seçebilirsiniz. Yaklaşık olarak 4.30-5 saat kadar sürüyor. Aşağıdaki haritada da gösterildiği gibi bir yol izleyeceksiniz;

1749320328884.webp

Trenden sonra otobüs seyahati de mevcut. Daha uygun fiyatlı ama daha uzun yolculuk süresi oluyor. Yaklaşık 8 saat sürüyor. Yine benzer rotadan gidiyor.

Uçak yolculuğu ise daha kısa sürmekte. Gideceğin tarihe göre uygun fiyata bulabilirsin.

Zob München'den (Münih Otobüs Terminali) Flix Bus ile gidebilirsiniz.

Trenle gitmek için DB uygulamasını önerebilirim. Uygulamadan 1 aylık bileti 58 euro'ya alıyorsunuz. Her yere rahatça gidiyorsunuz. DB Navigator uygulamasını kullanarakta nereden nereye nasıl gideceğinize bakabilirsiniz. Şehirler arası trenlere bakmak için güzel bir uygulama.

Şu da linki: https://apps.apple.com/tr/app/db-navigator/id343555245?l=tr

Umarım faydalı olur.

Zob München'den (Münih Otobüs Terminali) Flix Bus ile gidebilirsiniz.

Trenle gitmek için DB uygulamasını önerebilirim. Uygulamadan 1 aylık bileti 58 euro'ya alıyorsunuz. Her yere rahatça gidiyorsunuz. DB Navigator uygulamasını kullanarakta nereden nereye nasıl gideceğinize bakabilirsiniz. Şehirler arası trenlere bakmak için güzel bir uygulama.

Şu da linki: https://apps.apple.com/tr/app/db-navigator/id343555245?l=tr

Umarım faydalı olur.

Gezgin arkadaşın bu bilgilerine ek olarak hatta uyarı olarak şu bilgileri ekleyeyim.

Sizin güzergahınızdan hızlı tren geçmiyor. Şehirler arası trenlerle aktarma yaparak ilerleyeceksiniz. Zaten üstteki haritada da görebilirsiniz. Yine yukarıdaki uygulamadan aktarma yerlerini görebilirsiniz.

DB uygulamasından alacağınız abonman bilet IC, ICE hızlı tren biletlerini kapsamıyor.

Biletin bir aylık abonman olması için, aldıktan hemen sonra bir hafta içinde çıkmak gerek, çünkü abonman şeklinde bir dahaki ay otomatikman devam ediyor.

Trend İçerikler

Öne çıkan içerik

Geri